Web Analytics

DU MÅ VÅGE Å BEGYNNE FØR DU FØLER DEG KLAR!

healing helse kunder sier kurs kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Jan 31, 2021
Jeg møter mange som gjerne vil lære og utvikle seg, men dessverre "passer det ikke akkurat nå". Som oftest har det "ikke passet akkurat nå" i flere år, de mangler tid eller overskudd.
 
 
Er du en av dem som setter av for lite tid til deg selv? Setter du dine egne behov i siste rekke, og bruker kreftene dine på at "alle andre" skal ha det bra i stedet? Vi trenger en balanse mellom å gi og ta imot. Å være den som gir og gir er slitsomt i lengden. Kanskje er det nettopp dette mønsteret som gjør at vi ikke kommer ut av travelheten eller slitsomheten? Vi trenger påfyll for å kjenne på et overskudd. Du kjenner deg kanskje igjen?
 
 
Ofte er vi redde for å begynne med noe nytt. Vi lever i en vestlig kultur, der vi har fokus på å være flinke og prestere. Vi må vite at vi skal få det til før vi begynner.... Det som er så befriende med å utvikle evnene sine, er at vi jobber helt motsatt: Vi lykkes når vi slapper av og tar imot de signalene vi får. Det er det motsatte av å strebe og å prestere! Det i seg selv er energigivende! Vi utvikler oss og vi erfarer at vi er gode nok! Vi mediterer, får indre ro og nyter kommunikasjonen fra sjel til sjel. Det er en gave jeg unner alle mennesker.
Tidligere kursdeltakere har sagt: «Det føltes som det åpnet seg en ny verden første gang jeg var på kurs hos deg! Men, egentlig lærte du meg vel å se en del av livet som hadde vært stengt for meg. Takk!» Unni Bøyum Kluge
 
 
«Min tid fra jeg tok grunnkurs til tiden igjennom Dyretolkskolen betrakter jeg som den beste investering og indre reise i mitt liv. En takknemlig hilsen.» Gunhild Amundsen Bruheim
Passer det ikke "akkurat nå", eller er du ikke klar for å begynne? Du må våge å begynne før du føler deg klar! Alle nettkursene mine kan du enten se "live" mens de pågår, eller i opptak når det passer deg. Du lærer akkurat det samme. På nettundervisningen slipper du å ha kamera og mikrofon på deg selv, så du kan komme akkurat som du er. Du kan spørre meg om det du lurer på underveis i kurset, eller kontakte meg hvis du har sett kurset i opptak.
 
 
Sjekk ut kursene mine her på nettsiden min. Bli med du også!
 
DEL GJERNE.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.