Web Analytics

DET MODERNE HEKSEBÅLET: JOURNALISTER LURER ALTERNATIVE UTØVERE, FOR SÅ Å MOBBE OG TRAKASSERE DEM MED FULLT NAVN OG BILDE I MEDIA.

dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Aug 24, 2016

Hekseprosesser. Før ble mennesker med evner drept. Dagens hekseprosesser er kanskje like grusomme. Med fullt navn og bilde blir de uthengt og latterliggjort på TV. Jeg kjenner til at flere dyktige mennesker har blitt psykisk knekt og ute av stand til å arbeide etter at journalistene har vært ferdige med dem.

Nå er NRK enda en gang på heksejakt. Også denne gangen har de nok ikke satt opp tester, men rene feller. Her er kronikken jeg skrev etter deres forrige runde med mobbing, trakassering og hets, der Snåsamannen og mange andre fikk gjennomgå.

Les gjerne kronikken min "Andreas Wahl gjør ting han ikke kan" - NRKs «Folkeopplysningen» ydmyker alternative behandlere, og tester dem på fullstendig uvitenskaplig vis."

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.