Web Analytics

DET ER LØGN AT JEG HAR TJENT 20 MILLIONER PÅ DYRETOLKING

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Dec 14, 2018

Har du også hørt at jeg har blitt mangemillionær på å snakke med dyr? Det stemmer ikke!

Dessverre er det journalister i Hegnar og Kapital som står bak flere spekulative oppslag om min økonomi. Vel vitende om at de fleste bare leser overskriftene, har hegnar.no med noen års mellomrom valgt å bruke disse overskriftene:

  • Sissel håvet inn 15 millioner kroner på å snakke med dyr (2014)
  • Sissel har sopt inn 18 mill. på å snakke med katter og trær (2016)
  • Har sopt inn 20 mill. på å snakke med dyr (2017)

Selvsagt tror folk at det er min lønn de skriver om! Jeg har kontaktet dem flere ganger og bedt om å få dette fjernet. Overskriftene har naturligvis skapt mye netthets, og dette har måttet tåle helt siden 2104! Folk tror jo på det de leser i avisene.

Overskriften lurer folk til å tro at omsetningen i et firma, et AS (aksjeselskap), er min personlige lønn! Overskriften sier heller ikke noe om det store antallet ansatte og konsulenter som har fått betalt av firmaet.

Og vet du hva sammenhengen er? Det de har gjort er å legge sammen omsetningen i mitt aksjeselskap hvert eneste år helt tilbake til 2008! Ja du leste rett, de har summert firmaets inntekter uten å trekke fra utgiftene i mange, mange år! Det er vel ingen andre yrkesgrupper enn alternative behandlere som kan bli behandlet så råttent! Som du sikkert er klar over er omsetning alle inntektene i et firma FØR UTGIFTENE er betalt. Jeg har i perioden hatt et titalls personer på lønningslista, og mer enn 50 kursholdere og forelesere har fakturert firmaet for jobben de har gjort. Og jeg vet ikke hvor mange andre firmaer jeg har betalt til siden 2008, vil tro det er noen hundre. Selv har jeg tatt ut mindre lønn enn jeg ville gjort hvis jeg fortsatte hadde jobbet i kommunen. Men jeg er stolt over å ha skapt arbeidsplasser og sysselsetting!

I tillegg har jeg selvsagt hatt utgifter som husleie, strøm, renovasjon, utstyr, skatt, moms, regnskapsfører, revisor, lønn til ansatte, telefon og mye mer. Så omsetning minus utgifter avslører at jeg mindre lønn enn om jeg hadde fortsatt i kommunejobben min.

Men det stemmer vel at all inntekten kommer av å snakke med dyr? Nei det gjør det heller ikke!

Mitt firma har arrangert ulike kurs og utdannelser, for eksempel innen healing, kraniosakralterapi, dyrekommunikasjon, hestetrening, hundekurs, hundetrenerskole, hundemassasje, sjamanisme, selvutviklings, kattens atferd, naturlig foring av dyr, kosthold, kurs med veterinær, kunnskap om ulv, delfiner og andre dyrearter og veldig mye mer! Jeg har selvsagt heller aldri tatt betalt for å snakke med trær! Her er det noen i Hegnar.no som vil sette meg i et dårlig lys, og det gjør de til gangs. Å kommunisere med dyr står altså ikke for inntekten alene.

Det blir jo heller ingen spekulativ overskrift av å fortelle at forelserne ofte har vært akademikere. De som har undervist er blant annet flere veterinærer,  ledere av healingforbund, ingeniør, professor i etologi, fysioterapeut, osteopat, biolog, sykepleier, og mange andre yrkesgrupper. Noen er store kapasiteter på sine felt, og underviser både i inn og utland. Selv er jeg også akademiker, med et 7-årig universitetsstudie bak meg. Jeg er også utdannet hundetrener, rideinstruktør og har gått flere kurs og utdannelser innen det alternative. Det vil ikke journalister flest fokusere på. 

Jeg synes det er trist og spekulativt av Hegnar.no å gjøre dette, og det har skapt mange problemer for meg. Jeg har til og med blitt drapstruet!

Nå skaper det også problemer for folk som legger ut påstander om at jeg har tjent 20 millioner på dyretolking. Man er selvsagt selv ansvarlig for at det man skriver om andre på nettet er korrekt.

Min lønn er ordinær, så det hadde ikke blitt noen spenstig overskrift av å skrive  Fulgte hjertet, sa opp fast jobb i kommunen og gikk NED i lønn for hjelpe mennesker og dyr.

Men det er det som er sannheten!

Del gjerne, og kjenner du noen i Hegnar.no som har etikk nok til å fjerne dette, så si ifra.

Del. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.