Web Analytics

DERFOR SKAL DU BRENNE FLÅTTEN

dyr dyrevelferd helse landbruk natur May 22, 2017

Fjerner du en flått BRENN DEN for etter 2 uker popper det ut 100 nye av blæra om den ligger i naturen. Denne fjernet jeg fra hunden min Dio, og la på glass. Dio er veldig stolt bordercollie på 15 år som elsker turer i skogen.  Fint dere alle hjelper å dele Dioflåtten, skriver Katrin Sørensen. Takk til Katrin som lot meg dele bilde og tekst med dere her på bloggen.

Ønsker du en god flåttfjerner, så finner du den jeg anbefaler her: https://www.sisselgrana.no/utstyr/

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.