Web Analytics

DEN REDDE OG SINTE FUGLEN ENDRET SEG ETTER SAMTALEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei, jeg har etter å ha vært hos deg med kakaduen Katinka, også fått fjernhealing på han. Så nå har fremskrittene hans vært helt utrolige. Jeg har lovet at han skal få bli her. Han har idag latt meg vaske buret og sittet på hånden min, uten at han har bitt etter meg og vi har delt is. Han vet også at vi skal få orden på kroppen hans så fort det lar seg gjøre, han har fått en helt annen ro over seg. Han har begynnt å synge for meg, trall la la trall la la….. Det viste jeg ikke at han kunne. Jeg er mye tryggere på han nå. Han viser mye tydligere hva han ikke liker eller hva som skremmer han, har også sagt at jeg skal lære meg og snakke med han, da går skravla hans i ett. Han er en mye lykkligere fugl takke være deg (merker det på meg). Så tusen takk, for at du hjalp oss. Han er mye roligere etter at han var hos deg. Måtte la det gå noen dager før jeg var sikker på at det ikke bare var påkjenningen ifra turen, men det er det ikke.

Du har hjulpet han til og bli hørt, og han vet at han skal få snakke mere med deg senere. Da ser jeg at han blir glad, det skulle vært obligatorisk at dyrene fikk lov til og snakke med en dyretolk en gang i året for å kunne si ifra om ting. Det tror jeg ville vært veldig bra for dyrene, også eierene ville lært mye, det har jeg gjort. Ellen

Noen dager etter fikk jeg denne mailen: Hei, vil bare si at i dette øyeblikk sitter Katinka på fanget mitt og koser. Dette hadde jeg ikke trodd jeg skulle få oppleve, nå er han DRØMMEFUGL, BARE KOSETE OG SNILL. Mvh Ellen Karine Beck

Bildet er et illustrasjonsfoto.
Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.