Web Analytics

BARN BØR IKKE FÅ ALTERNATIV BEHANDLING

dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Mar 24, 2017

Dette mener en forening for helsesøstre. Ikke uventet slipper journalistene nyheten akkurat nå, som de driver en heksejakt med skjult kamera på alternative behandlere.

Det er oppsiktsvekkende at helsepersonell vil nekte barn hjelp. Helseminister delte tidligere sin erfaring med healing:

"Snåsamannen kurerte min sønn" skrev VG for noen år siden. Helseinisteren er overbevist om Gjerstads evner. Desperat etter sønnens to måneders sammenhengende kolikkgråt, ringte Bjarne Håkon Hanssen til Snåsamannen. Etter en halvtime var gutten frisk.

Å nekte barn et helhetlig helsetilbud må vel være brudd på menneskerettighetene? Hvor er etikken i å la et barn gråte i måneder fordi kun noen få yrkesgrupper skal ha lov til å forsøke å hjelpe?

Hvorfor er det viktigere å vinne en profesjonskamp enn å hjelpe mennesker som lider? Hvis ikke VI kan hjelpe skal barnet lide.... Ingen andre skal få lov til å hjelpe barnet. Hvis ikke vår kompetanse er bra nok til å hjelpe kan barnet bare fortsette å lide....

Hvor egoistisk et vel ikke en slik holdning? Og hvem er taperen når de voksne synes det er viktigere HVEM som hjelper enn at barnet får hjelp? Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.