Web Analytics

AURA – ENERGIFELTET RUNDT KROPPEN VÅR FORTELLER OM HVORDAN VI HAR DET

healing helse meditasjon & indre ro mennesker imellom selvutvikling Feb 28, 2018

Aura. Energifeltet som er rundt kroppene våre kan av og til gi fra seg mer informasjon enn bæreren ønsker... Avhengig av hvordan man har det, så vil dette energifeltet se ulikt ut. Auraen kan være liten eller stor. Den kan være balansert og se lys og fin ut, eller den kan være gusten og grå.

De ulike fargene i auraen står for ulike ting. Den fargen som symboliserer hjertets energi er grønt, og i noen tilfeller rosa. Jeg husker da jeg møtte en person. Sist jeg så han var auraen "normal", men nå formelig lyste det grønt rundt han. Han strålte av hjerteenergi og kjærlighet!
Er du forelsket, glapp det ut av meg før jeg fikk tenkt meg om.

Det er vel unødvendig å fortelle deg at svaret var JA.

Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.