Web Analytics

ALTERNATIVE BEHANDLERE FREMSTILLES OFTE RART I MEDIA

#myaltstory mennesker imellom selvutvikling videoer Apr 02, 2019

Det er gode grunner til at vi som jobber innen det alternative stort sett takker nei til alt av mediahenvendelser. Vi har brent oss så alt for mange ganger: Budskapet er ikke gjenkjennbart når det kommer på trykk, eller det som kunne vært en OK artikkel blir ødelagt av villedende og negative overskrifter og ingress. Det kan se ut som det er gjort med vilje for å skape grobunn for motsetninger og hets mot alternative behandlere. Mange journalister er medlem av trossamfunn som aktivt motarbeider "det alternative". Dette kommer ikke frem i artiklene de skriver, og mange tror det er en "nøytral journalist" som står bak, når det egentlig er en person som opptrer mer som aktivist enn som journalist. 

Det er ikke ofte man har opptak av det som faktisk ble sagt slik at man kan sammenligne med det ferdige resultatet. Her glimrende illustrert fra Martha Louise. Og jeg tenker: Hva om det ikke var en i publikum som faktisk filmet det som ble sagt?????

Hva er medias intensjon med å fremstille han på denne måten?

Skavlan og TV2 er tatt med buksene nede, likevel nekter de å beklage. Dermed avslører de selv at de ikke opptrer nøytralt.

Se begge videoklippene og døm selv. HER

Til slutt en oppfordring: Del dine gode opplevelser med det alternative.
Og er du alternativ behandler som også har "brent deg" i møte med media, så fortell gjerne om det også. Husk å bruke hastag #MyAltStory  
så vi lett kan søke opp hverandres innlegg.

DEL GJERNE.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.