Web Analytics

ADVARSEL TIL HUNDEEIERE!

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd Dec 25, 2017

ADVARSEL!

Kjære hundeeier! I dagene som kommer nå vet jeg en ting sikkert: Fortvilte hundeeiere kommer til å ringe meg. De kommer til å hulke og gråte i telefonen. Nye personer kommer til å fortelle meg den samme historien i år igjen. Historien om at de var på en fredelig luftetur med hunden sin. Så sendte noen opp fyrverkeri, og den skrekkslagne hunden la på sprang. Siden har ingen sett den!

La oss slippe at historiene gjentar seg i år. La oss slippe at gråtkvalte og nedbrutte hundeeiere bruker timer, dager, uker eller måneder på å lete etter sin firbente venn. La oss slippe at hunder som løper av gårde i panikk blir påkjørt eller at de ensomme sulter eller fryser ihjel.

Er det en ting vi VET, så er det at folk kommer til å sende opp fyrverkeri i dagene før og etter nyttårsaften. Det er ikke bare tankeløst, det er også ulovlig! Det er kun lov å sende opp fyrverkeri mellom klokken 18 og 02 på nyttårsaften. Hvis noen sender opp fyrverkeri utenom disse tidene risikerer de en bot på 8.000 kroner.

Hold hunden din i bånd. Bruk en sele den ikke kan vri seg ut av dersom den får panikk, og sørg for at hunden er merket med telefonnummer. Vær føre var fra nå av og frem til 3. januar.

DEL GJERNE <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.