Web Analytics

ADVARSEL. IKKE KJØP DETTE TIL HUNDEN DIN!

dyr dyrevelferd helse Jan 15, 2018

Var innom Felleskjøpet i dag, og da fikk jeg se at de hadde tatt inn avsagde horn i forskjellige størrelser for hunder å gnage på. De sa dette var bøffelhorn. Sjekk hva hunden min klarte å få løs på null komma niks, sier hundeeieren Ie Ølsen. Disse bitene er SKARPE som barberblad og spisse som NÅLER! På det ene bildet stakk jeg en bit inn i hånden min. Jeg har kontaktet Felleskjøpet for å be dem fjerne dette fra sortimentet sitt. Så til alle hundeeiere der ute: IKKE kjøp BØFFELHORN til hunden din! Det selges sikkert mange steder.
En hyggelig oppdatering. Etter at dette innlegget ble publisert har felleskjøpet bestemt at de trekker produktet tilbake. Hvis andre butikker selger bøffelhorn, husk å si fra til dem også.   

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.