Web Analytics

HUNDEN VÅR FIKK DET BEDRE ETTER SAMTALEN MED DYRETOLKEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd kunder sier medium & telepati Sep 07, 2016

Hei Sissel. Nå har det gått litt over to mnd siden vi hadde dyretolktime med deg, og jeg tenkte jeg skulle fortelle. Lita fortalte deg at hun hatet å være i bur, pluss at hun faktisk var en vakthund, og trengte å passe på oss. Jeg tok det til etterretning, når det kommer gjester nå, så er ikke Lita i buret. I stedet for å være “bajas” som hun var før, hilser hun noe overstrømmende på gjestene, fordi hun er glad, så går hun å legger seg igjen. Fantastisk.

Hun fortalte også om en person som har det vanskelig. Dette stemte på en prikk. Lita stikker ikke av lenger som hun pleide å gjøre. En liten tur i ny og ne har hun, men da går hun ikke så langt fra gården som hun gjorde før. Hun går så vi ser henne. Utrolig godt 🙂

I møte med andre hunder er Lita fortsatt redd, men hun fortalte jo at dette måtte vi jobbe mye med. Men allikevel er hun blitt roligere. I påska var det tre hannhunder som begynte å slåss. Lita gikk i mellom, virka som ho fortalte de at dette var ikke noe vits.. boffa litt, så gikk hun til side igjen, og vips.. så slutta de å slåss 🙂 Hun var rett og slett eksemplarisk. Lydig og fin.

Alt i alt virker det som Lita “vokste” mye på samtalen med deg. Hun er mye roligere enn hun noen gang har vært. Når vi snakker til henne, virker det som hun mye bedre forstår oss og gir uttrykk for det. Veldig deilig. Jeg er glad jeg tok turen til deg, og det virker det som Lita også er 🙂

Mvh Vivi Henriksen

Det er hyggelig å lese tilbakemeldinger etter dyretolktimene mine. Det er godt å ha en så meningsfull jobb!


Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.