En mann på bare 25 år døde uventet i utlandet. Politiet ringte midt på natten for å gi moren dødsbudskapet. I et intervju med lokalavisen fortalte hun senere: «Det rare var at jeg natten før telefonen kom, så hadde jeg drømt at sønnen min døde. Veldig merkelig, men jeg følte akkurat som om det var noe galt de dagene før vi fikk dødsbudskapet.»

Vi mennesker har utvilsomt en sjette sans, og mange av oss opplever å bli varslet om alvorlige hendelser før de inntreffer. Morens historie er et eksempel på det. Når vi sover er vi avslappet og i kontakt med underbevisstheten. Derfor er det lettere å ta imot beskjeder gjennom drømmer.

Jeg er ikke i tvil om at sønnens sjel kontaktet henne. Det er sterke sjelelige bånd mellom foreldre og barn.

Ved å meditere regelmessig kan vi øve opp våre evner til å ta imot slike beskjeder også i våken tilstand. Når jeg arbeider som dyretolk, medium og healer er jeg i en meditativ tilstand. Det er den indre roen som gir meg mulighet til å ta imot beskjeder som for mange ikke er oppfattbare.

Del gjerne.