Masaru Emoto er kjent for sin forskning og filosofi rundt vann. Han har gjort eksperimenter, der han har utsatt vann for energier i form av tale eller tanke. Han har tenkt på et ord eller en setning, eller han har spilt musikk for vannet. Så har han frosset ned vannet, og på en bestemt temperatur har han fotografert krystallene. Bildene viser at det blir skapt ”vakre” eller ”stygge” iskrystaller som resultat av vår bevissthets påvirkning. Han har skrevet flere bøker om dette, som har solgt i milliontall. Se de fascinerende bildene.

Å «programmere vann» har jeg gjort mange ganger. Vannet kan føles «glattere» og endre smak, ja til og med holdbarheten kan påvirkes. På Sjamanskolen i helgen lærte jeg elevene litt om å programmere vann. De fikk gjøre det selv også. Noen brukte sjøvann og noen brukte vann fra springen. Etter bare en halv time med energiarbeid merket de store positive endringer på vannet!

emoto 3

Vi mennesker består av 70 % vann. Jeg tenker mange ganger på hvor enormt stor påvirkningskraft vi har på hverandre. Hvilke ord fikk du høre i din barndom? «Du er…..» sa de. Hvilke ord om deg selv hører du i dag? Og ikke minst, hva sier du om deg selv? Kanskje er det en klar sammenheng mellom slike programmeringer og hvordan du føler deg.

Det er en gave å få lov til å undervise mennesker i energiarbeid. Jeg får formidlet visdom, og jeg får lov til å gå side om side med mennesker i deres egen indre utvikling. Jeg får så mange rørende tilbakemeldinger. Det er godt å få lov til å hjelpe mennesker i å bli kjent med sin egen sjel og sitt eget potensiale. Ikke rart jeg «brenner for» jobben min!

emoto 2

Del gjerne.

Mvh Sissel. Lik gjerne facebooksiden min.