TIMEBESTILLING

her kan du bestille time

TIME
BESTILLING

her kan du bestille time

Du bestiller time slik: Velg timen du ønsker i kalenderen nedenfor, og trykk «fortsett». I kalenderen ser du da ledige timer. Klikk pil til høyre for å gå uke for uke frem i tid. Jeg jobber på telefon og ringer deg når timen begynner.

Kan du ikke vente på neste ledige time og/eller trenger du time utenfor kontortid?
For dyretolktime: Send bilde av dyret til meg på epost, se info mailen du får når du har bestilt.

Ring 40841784. Slike timer koster 500 kr. ekstra.

Sissel er registrert healer og er medlem i Det norske healerforbundet.

FOR MER INFO OM DE ULIKE TIMENE SCROLL LENGER NED PÅ SIDEN

OM DE FORSKJELLIGE TIMENE

Vil du vite hva dyret ditt tenker? Jeg kan kommunisere med dyret ditt. Du kan spørre om det du vil underveis i samtalen. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår.  Jeg jobber ikke med savnede dyr. Jeg kommuniserer med et dyr per time. Jeg ringer deg når timen begynner. Jeg trenger et bilde av dyret ditt. Se info i mailen du får når du har bestilt timen. Min mailadresse er post@sisselgrana.no  Merk mailen med dato og klokkeslett for timen. Ikke gi andre opplysninger om dyret i mailen.

Timen varer i ca. 25 min.
Pris: 1100 kr for nye dyr, 1000 kr for oppfølgingstime for dyr Sissel har kommunisert med før.

Jeg kan kommunisere med sjelen til et dyr eller en person som har gått bort. Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig. Jeg gjennomgår samtalen muntlig med deg. Du kan også be meg om å formidle noe fra deg til den som er «på den andre siden».  Du kan spørre om det du vil underveis i samtalen.

Jeg kommuniserer også med familiemedlemmer som «ikke har språk», for eksempel babyer, mennesker i koma, demente eller psykisk utviklingshemmede.

Jeg trenger et bilde av sjelen jeg skal kommunisere med. Send det på epost senest dagen før timen, post@sisselgrana.no Merk mailen med dato og klokkeslett for timen din, men ikke gi andre opplysninger.

Timen varer ca. 25 min. Pris: 1100 kr for nye sjeler, 1000 kr for oppfølgingstime med sjeler jeg har kommunisert med før.

Sissel gir healing via «varme hender» og/eller kommunikasjon. I denne timen sender Sissel energi fra varme hender, og ikke gjennom ord/kommunikasjon. Når timen skal begynne ringer jeg til deg, og du gir meg da navn og fødselsdato på den/de jeg skal sende gode energier til. (Jeg trenger ikke bilde)

Jeg ønsker ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Noen undrer seg over dette, men jeg opplever at opplysningene forstyrrer meg mer enn det hjelper meg i arbeidet. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.

Når jeg arbeider med healing fra «varme hender» (uten kommunikasjon som verktøy) kan flere i familien få healing samtidig dersom dere ønsker det. Den som melder på har et etisk ansvar. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Alle over 18 år må ha gitt deg sitt samtykke før du kan melde dem på.

Det er rimeligere å bli med på gruppehealing enn å ha privattime. Gruppehealingen er den andre tirsdagen i måneden kl 20-21. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, men på gruppehealingen får du ikke personlige beskjeder.

LES MER OM HEALING HER

Timen varer i ca. 25 min. Pris: 1100 kr første time, 1000 kr for oppfølging.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?
Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren vet om det.
KAN JEG BESTILLE HEALIG TIL NOEN UTEN AT DE VET OM DET?
Du kan bestille healingtime til deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du skal melde på andres barn må foreldrene ha gitt deg tillatelse først. Hvis du melder på en myndig person, må du ha spurt om tillatelse først. Dette har med etikk å gjøre. Hvis personen takker nei til healing, respekterer vi det. Overraskende mange «skeptikere» takker ja når de blir spurt.
KAN DU SNAKKE MED ALLE DYR?
Ja. Alle dyr kan kommunisere via telepati. De fleste av mine kunder bestiller time til sine  hester, hunder og katter. Noen bestiller til fugler, rotter, hamster, skilpadder, kaniner, sauer, høner, griser, kyr og mange andre dyr. En kameleier bestilte timer for at jeg skulle snakke med kamelene! Alle dyr ønsker å kommunisere.
HVOR LENGE VARER EN TIME?
Selvutviklingstimer for mennesker som varer i ca. 50 min.

Alle andre timer varer i ca. 25 min.

SKAL DU ELLER JEG RINGE?
Når timen begynner ringer Sissel til deg.
HVORFOR VIL DU IKKE VITE HVA SOM FEILER DEN SOM SKAL HA HEALING?
Jeg ønsker ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Noen undrer seg over dette, men jeg opplever at opplysningene forstyrrer meg mer enn det hjelper meg i arbeidet. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.
KAN DU GARANTERE RESULTATER?
Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.
ER SISSSEL MEDLEM AV ET FORBUND
Sissel er registrert healer og er medlem i Det norske healerforbundet?
KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?
Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren vet om det.
KOMMUNISERER DU OGSÅ MED MENNESKER UTEN SPRÅK?
Ja. Du kan bestille time for å kommunisere med et familiemedlem som «ikke har språk», for eksempel mennesker i koma, demente, psykisk utviklingshemmede eller babyer.
Bestill 25 min. time og se info under sjelesamtale og mediumskap. mediumtime
JOBBER DU MED SAVNET SAKER?
Jeg jobber ikke med savnede dyr.
Jeg kan bistå i savnetsaker dersom politiet kontakter meg direkte.
KAN FLERE HØRE PÅ SAMTALEN?
Ja, noen ganger har jeg en hel familie på høyttaler i andre enden av telefonen. Det er helt i orden for meg. Vær klar over at det noen ganger kan komme personlige opplysninger om eieren/eierne i en samtale. Derfor foretrekker mange å ta samtalen med Sissel på tomannshånd.
KAN JEG TA LYDOPPTAK AV SAMTALEN?
Nei, det forstyrrer meg, så det kan du ikke.
SKRIVER DU NED SAMTALEN?
Sissel jobber bedre uten å skrive, og har derfor sluttet å skrive ned samtalene. Et godt råd er å notere opplysningene Sissel gir om kroppen. Det kan være lett å glemme for eksempel hvilket kne Sissel nevnte. Var det fremkne eller bakkne? Høyre eller venstre? Ha derfor penn og papir klart, og noter ned de kroppslige opplysningene Sissel kjenner underveis i samtalen.
Andre opplysninger erfarer jeg at eierne lett husker. Det er unødvendig å skrive ned hele samtalen. Vør heller tilstede i samtalen der og da.
HVIS DU HAR SNAKKET MED DYRET MITT, TRENGER DYRET OGSÅ EN HEALINGTIMNE VIA DINE VARME HENDER ETTERPÅ?
Nei. Det er ren healingenergi når jeg kommuniserer på sjeleplan. Det blir derfor «smør på flesk» å ha en healingtime via varme hender rett etterpå. Hvis du senere ønsker en slik time, så bestill gjerne det. Det er bare fint om det går en uke eller mer mellom timene.
KAN EIERENS ENERGI PÅVIRKE SAMTALEN?
Ja, helt klart. Jeg har ved noen få anledninger opplevd at eieren er så lukket at det vanskeliggjør kommunikasjonen. Hvis eieren har en negativ intensjon eller en skjult agenda kan det blokkere energiflyten.

De fleste eiere er naturlig nok litt skeptisk, og det gjør ikke noe.

Det er ofte lettere å kommunisere med dyr til eiere som er «åpne». Det er tross alt eieren som skal ta imot opplysningene.

HVILKE ETISKE REGLER JOBBER DU ETTER?

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)