Telepati er en form for fjernfølelse. Vi kan kan oppfatte hvordan et annet individ har det uten å få informasjonen på «vanlig» måte, for eksempel gjennom observasjon, tale eller skrift.

En mor jeg snakket med fortalte hva hun opplevde noen år tidligere da hennes datter studerte i utlandet. Hjemme i Norge bråvåknet mammaen en natt, og hun vare VISSTE at datteren var i fare. Hun prøvde å ringe datter
en. Etterpå viste det seg at datteren hadde blitt dopet ned og stod i fare for å bli utsatt for overgrep samtidig som mamma hjemme i Norge mottok den telepatiske beskjeden om at datteren var i nød!

Vi som har dyr har mye erfaring med telepati. En hundeeier kan sitte i godstolen og TENKE at nå skal jeg gå tur med hunden. VIPS så spretter hunden opp og løper mot ytterdøra…

Rytteren opplever at han kan styre hesten sin med tanken. Som rideinstruktør opplevde jeg gang etter gang at det var de med best kontakt med hesten som red best, og det kunne like gjerne være ei lita jente som verken hadde erfaring, teknikk eller styrke. Likevel lystret hesten hvert minste vink fra henne.

Mange har opplevd at dyr i familien VET når et av familiemedlemmene er på vei hjem. Uansett når favorittpersonen er på vei hjem så kan familien merke det på dyret, for eksempel at hunden eller katten setter seg til å vente ved ytterdøra.  Nå kommer nok far hjem, kan mor si, fordi hun merker det på atferden til dyret. Og ganske riktig, noen minutter senere kommer han inn døra!

Kanskje har du opplevd å tenke på en person, og like etterpå møter du eller du blir kontaktet av vedkommende. Jeg kjenner også folk som sier at de kjenner det på seg når en som står dem nær ringer. De vet hvem som ringer FØR de tar telefonen!

Vi tar inn imot mye informasjon når vi møter noen. Har du opplevd å snakke med noen, og så bare VET du hvordan de egentlig har det? Du kjenner at vedkommende er deprimert, selv om dere snakker om helt nøytrale temaer. Eller du kjenner stemningen når du kommer hjem til noen, du bare kjenner at her har de nettopp kranglet, selv om de møter gjesten med en smilende fasade.

Vi får mye informasjon gjennom telepati og intuisjon/magefølelse. Dette er spennende.

LIK min facebookside så holder vi kontakten 🙂 Mvh dyretolk Sissel.