Det er en fin dag å mimre litt. I dag har Paal og jeg vært kjærester i 15 år! Så mye godt har kommet inn i mitt liv etter at vi møttes! Barna våre, dyrene våre, nye mennesker…. Og ikke minst en ny og givende livsvei.
 
Da vi møttes var vi begge akademikere. Lite visste vel vi om at evnene mine straks skulle slå ut i full blomst! Få år etter at vi møttes, arbeidet jeg som lysarbeider på heltid.
 
Jeg vet at jeg er heldig som har en mann som har selvtillit nok til å stå ved min side. Som støtter meg så jeg kan utvikle og bruke evnene mine. Som liker meg og er stolt av meg og evnene jeg besitter. Som ønsker at jeg skal være meg fullt og helt.
 
Så alt for mange holder sin livspartner tilbake. De psyker sin kjære ned i stedet for å bygge opp. Fordi de selv er redde for å skille seg ut, vil de presse partneren sin til å fremstå som «A4». Så alt for mange holder en klam hånd om sin partner.
 
Alle fortjener å ha et menneske som Paal i livet sitt.
 
Bildet viser oss i Qatar for mange år siden 🙂
 
Del hvis du vil <3