Når det gjør vondt å leve… En del av jobben min er å ta imot mennesker som ønsker hjelp. Noen mennesker føler at de står fast i en mørk ekkel myr, og at de ikke har krefter til å komme seg videre. Ikke aner de hvilken retning de skal bevege seg i heller.

Barn er flinke til å si «Se på meg, se på meg»! Ofte er det SE MEG de mener. Som voksne sier vi ikke dette, men lengselen etter å bli sett og forstått er like sterk..

Flere av mine klienter gråter så de rister når de forteller om livet sitt og hverdagen sin. Kanskje er det din venn, ditt familiemedlem eller din kollega som gråter ut sin fortvilelse i telefonsamtalen med meg eller på kontoret mitt? Sjelden har de greid å formidle hvordan de har det til sine medmennesker, så de fleste går ut fra at de har det «bra».

Og jeg tenker på hvor brutale vi mennesker kan være mot hverandre. Hva er det som gjør at vi så lett angriper og kritiserer andre mennesker?

Jeg ønsker at vi mennesker skal se dypere enn til det overfladiske. Se mennesket bak. Det er mange som sliter. Det er mange som lengter etter å bli sett og forstått. Mange finner ikke en eneste hånd å holde i…

Min bønn for dagen i dag: SE dine medmennesker. Møt dem med godhet.

Del hvis du vil <3
Mvh Sissel. LIK gjerne siden min.