Er det et menneske du setter høyt, men som dessverre ikke er ordentlig «inne» i livet ditt? Kanskje er det en eks du innerst inne ikke har greid å slippe helt? Kanskje er det en person du ønsker at skal bli din aller nærmeste? Kanskje er det noen du beundrer eller er misunnelig på, kanskje også begge deler på samme tid?

Flere av klientene som kommer til meg for livsveiledning står fast i kjærlighetslivet sitt. Overraskende mange er «hektet» på facebook, fordi de via facebook kan få ha litt kontakt med det ene mennesket de lengter etter. Du poster et bilde, og det eneste du venter på er om HAN eller HUN «liker» det! Du higer etter å bli sett av en bestemt person. Det er lett å bli «hektet» på å bli «sett» av denne personen, men godt er det ikke. Mange innrømmer også at det ikke bare er drømmemennesket som følges med våkent blikk, men også andre som har kontakt med vedkommende…

Det er usunt å ha det slik. Mitt råd er å finne en løsning. Enten kommunisere åpent og ærlig med mennesket du lengter etter å ha tettere kontakt med. Kanskje går det bra og dere får mye kontakt i det virkelige liv, eller kanskje ærligheten gjør at relasjonen avklares eller avsluttes. Uansett er det positivt, fordi man da vet hva man har å forholde seg til. Hvis du ikke ønsker dialog, er det i mange tilfeller klokt å droppe kontakten på facebook.

Flere har fulgt dette rådet, og de sier at det er å ta tilbake sin egen kraft. De får det bedre med seg selv. Energisluket blir tettet.

Vi mennesker består av energi, og vårt energifelt strekker seg langt utenfor huden vår. Vi bestemmer i stor grad selv hvor «åpne» eller hvor «lukkede» vi ønsker å være i vårt energifelt. Det kan være svært slitsomt å gå med et åpent energifelt ovenfor en person, uten at relasjonen på noen måte er avklart. Å gjøre det i det virkelige liv er en ting. Men så ufattelig slitsomt det er å være åpen i energifeltet når personen er bare noen tastetrykk unna. Når som helst kan han eller hun ha lagt ut noe eller sett noe hos deg. Kanskje har han eller hun skrevet eller likt noe nå, eller nå, eller nå… Du vet innerst inne at du er «hekta» og at dette ikke er godt for deg.

Det forundrer meg ikke at mange mennesker opplever at «de ikke har det bra». Det går ut over trivsel og humør å ha et helt åpent energifelt til et menneske som ikke gir deg det samme. Vær din egen beste venn, og vurder om det er godt for deg å ha den facebookvennen eller ikke.

Å stadig titte innom personens facebookprofil eller se om vedkommende har gitt respons på det du har lagt ut, gjør at du ikke får stengt ditt eget energifelt. Man kan virkelig bli utmattet av dette.

Jeg deler dette fordi jeg vet det er et problem for mange. Ta tilbake din egen kraft. Avklar situasjonen eller dropp kontakten hvis du har en slitsom eller usunn relasjon på facebook. Da stenger du energifeltet ditt og tar vare på deg selv.

Ønsker deg en fin dag.

Del hvis du vil <3
Mvh åndelig lærer Sissel. LIK gjerne facebooksiden min.