Jeg får så mange meldinger proppfull av god energi. Her er en mail fra en deltaker på nettkurset mitt i Spirituell utvikling:

Hei! Tusen takk for spennende kveld!  Titter ut av vinduet … og ser rett opp på fullmånen. Himmelen er helt skyfri og månen stråler over bygda. Lyser opp over jordene, husene, skogen. Fru Luna. Wow. Fantastisk vakker. Så full av styrke og energi. Så full av endringer. Og vi som nettopp snakket om orber. Runde lysende, vakre energier med styrke. Det tar jeg som et tegn. Jeg vet enda ikke helt hva det er et tegn på, men det kommer jeg til å vite. Jeg er i hvert fall på rett vei.

Takk for deg, Sissel. For kursene du har. For energiene du sender. For at du snakker om ting som mange bare blåser bort. For at du ser verdien i liv. For at du ser verden. Du er så levende. Du bringer med deg styrke, lys, energi og endringer. På samme måten som Fru Luna. 

Kanskje det er ordet «veiviser» jeg føler når jeg sammenlikner månen, orber og deg. Jo. Det er ordet. Jo mer jeg føler på ordet, jo mer stemmer det. Så heldig jeg er som har fått tatt del i det på en og samme kveld. Nå skal jeg ut å titte på månen. Kjenne lyset den omkranser seg med. Og føle lykken det er å leve.

Jeg fikk lov til å dele ordene med deg. Det gir ettertanke. Vi er mange mennesker som bærer på en lengsel. Som kjenner viktigheten av kontakten med naturen, og  å sette ord på det vi synes er viktig. Som ser bakenfor fasaden og det materiell, som ser etter den vi dypest sett er. Vi er mange som finner et verdifullt fellesskap i kveldene jeg har på nettet i Spirituell utvikling. Du er velkommen til å være med du også. <3

De hvis du vil. <3