Mange av de beste opplevelsene i mitt liv har vært innen dette. det alternative». Jeg har fått møte fantastiske mennesker. Jeg har fått tatt del i gode samtaler fulle av tillit, visdom og undring. Jeg har møtt så mange dedikerte og dyktige alternative behandlere.

Vi er MANGE som har hatt fantastiske erfaringer med «det alternative». Disse historiene kommer ikke «ut», og det vil jeg gjøre noe med. Derfor starter jeg hashtagen  #myaltstory  Det står for «My Alternative Story» (altså Min alternative historie.)  Når vi merker innleggene våre med hashtagen  #MyAltStory er det lett å finne hverandres historier på nettet.

Ingen historie er for liten. Jeg gleder meg til å lese om din opplevelse! Kanskje du vil dele en åndelig opplevelse? Kanskje vil du fortelle om da du fikk hjelp av alternativ behandling? Avslutt gjerne innlegget ditt med:
Fortell om dine gode opplevelser innen det spirituelle eller med alternativ behandling du også. Bruk  #MyAltStory når du deler i sosiale medier. 

Jeg gleder meg til å lese om din opplevelse.

Jeg vil dele noen av mine opplevelser også, for eksempel om de årene jeg var avhengig av cola. En eneste akupunkturnål var det som skulle til, jeg sluttet momentant og har ikke drukket sort brus siden. En stor takk til en dyktig alternativ behandler fra meg!

Fortell om dine gode opplevelser innen det spirituelle eller med alternativ behandling du også. Bruk  #MyAltStory når du deler i sosiale medier. 

DEL GJERNE!

Alt godt fra Sissel.