Hverdagen kan virke både overfladisk og hektisk for mange av oss. I dette stresset er det ikke alltid så lett å vite at roen allerede ligger der inne i oss, og bare venter på å bli hentet frem.

Når jeg mediterer er jeg i kontakt med min egen sjel. Usynlige energier som vil hjelpe og støtte meg kan komme frem med sine kloke og gode budskap. Det er nydelig å oppleve det!

Når jeg ser rundt meg ser jeg mange mennesker som er stresset, slitne, frustrerte og oppgitt. Noen få innrømmer at livet ikke er slik de ønsker seg det. De fleste later som ingen ting, og flittig bruker de poleringskluten over både jobbliv og privatliv. Sosiale medier er også flittig brukt for å «polere» livet og la det fremstå som perfekt. Sånn går det når fokuset kun er på det ytre i livet, på det vi tror definerer hvem vi er. Sånn går det når det å leve sitt liv handler om å være flink og prestere.

Å gi avkall på vårt indre åndelige liv har alvorlige konsekvenser. Vi gir ikke bare avkall på en gudstro eller troen på at det er større krefter enn mennesket selv der ute. Vi gir samtidig egoet vårt et større spillerom. Mennesket mister en av de aller viktigste egenskapene, nemlig ydmykheten. Mennesket er en del av naturen, en del av helheten. Det skulle man ikke tro når vi ser hvordan vi oppfører oss på denne planeten.

Veien til endring er at mennesker kommer i kontakt med sin egen sjel. Først da kommer vi i kontakt med vår ydmykhet og vår ekte kjærlighetskraft. Det leder igjen til gode valg.

Mediter. Fordi du fortjener det!
Del gjerne.