Noen ganger viser budgiverne seg i en miniversjon. Denne marihøna satt på meg og vandret rundt på kroppen min en halvtimes tid i dag. Og ja, det kiler skikkelig å ha en marihøne vandrende rundt nese og øyne som den gjorde etterpå.

Alt liv er forbundet av sjelekraft. Også denne lille krabaten kan nås via sjelekommunikasjon. Jeg mottok noen beskjeder om min egen sjel og kontakten med en annen sjel som er kjær for meg. Og også hvordan disse små individene, lettere enn oss mennesker, tillater seg å være en del av enheten i sjelefellesskapet, i stedet for «på død og liv» skulle være selvstendig. 

Jeg gleder meg til mennesker flest forstår at alt i naturen er besjelet. Først da vil vår hensynsløse utnytting av naturen og vår forferdelige giftbehandling av dyr og planter komme til en ende.

Del gjerne.

Mvh dyretolk Sissel. Lik gjerne siden min.