LOGG INN FOR Å SE KURSET 

VELKOMMEN!

FINE ORD

sagt av kunder

På nettkurs som foregår «live» møtes vi i Clickmeeting til avtalt dag og tid. Da du kjøpte kurset fikk du en mail med info og link. (Sjekk spamfilteret om du ikke ser mailen i innboks) 

Last ned appen eller klikk på linken i god tid før kurset starter, du kan teste linken allerede når du har meldt deg på. Du kommer da inn i et «ventrom», så du vet at du er kommet til riktig sted.

Jeg kommer inn der litt før kurset begynner, så da sees vi der. 

Du trenger ikke å ha kamera eller mikrofon, vi bruker chattefelt der du kan spørre og dele det du vil.  

Klikk på Clickmeeting-linken litt før kurset starter, så sees vi der. 

Har du kjøpt et kurs som ikke foregår live?  Eller vil du se opptak av et kurs? Det gjør du ved å logge inn i Kajabi nedenfor her:  

EN BERIKELSE
Tusen takk Sisssel. Nybegynnerkurset i dyrekommunikasjon var saklig, lærerikt og utfordrende. Lærdommen fra kurset har beriket mitt forhold til dyr og åpnet for nye og spennende veier i livet.
Eli Marie Jensen
EN DYPERE FORSTÅELSE
Tusen takk Sissel, for alt du har lært meg. Jeg er så glad for at jeg tok kurs hos deg og lærte en dypere forståelse for telepati og dyrekommunikasjon. Du har gjort livet mitt mer magisk!
Torunn Hansen
EN NY VERDEN
Det føltes som det åpnet seg en ny verden første gang jeg var på kurs hos deg! Men, egentlig lærte du meg vel å se en del av livet som hadde vært stengt for meg. Takk!
Unni Bøyum Kluge
FORANDRET LIVET MITT
Alt jeg lærte på Dyretolkskolen forandret livet mitt. Sissel er en dyktig lærer og veileder, med stor kunnskap og spennende innsikt.
Vibeke Hoff
EN INDRE REISE
Min tid fra jeg tok grunnkurs til tiden igjennom dyretolk skolen betrakter jeg som den beste investering og indre reise i mitt liv. En takknemlig hilsen.
Gunhild Amundsen Bruheim
GIR RO
Hesten min og meg er ofte med på Sissel´s felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.
Else Marie Jensen

EVIG TAKKNEMLIG

Sissel hjalp oss også med å oppdage plager hos vår tidligere hund Stella. Dette gjorde at hennes siste år ble så gode som de kunne bli – dette er jeg evig takknemlig for

Ragna Søberg 

EN SAMTALE MED VALPEN MIN

Du hadde en samtale med min lille valp på 7 uker, hvor han sa at han hadde vært ett kjæledyr jeg hadde hatt før. Min gamle hund kom tilbake i en litt mindre utgave, evig takknemlig for den samtalen!

Janne Myhre

SPRER LYS OG GLEDE

Sissel er en sann jordeengel som sprer lys, håp og glede for både dyr og mennesker.

Ragna Søberg 

EN NY FORSTÅELSE

Jeg har gått Dyretolkskolen, Sjamanskolen og etterutdanningskurs. Det har vært en spennende reise innover i meg selv. En reise som aldri tar slutt. Jeg har fått en ny forståelse av liv og død, mennesker og dyr. En unik kompetanse som jeg bruker hver eneste dag. Anbefales på det varmeste.

Cicilie Hammari Bjørnæs

SJAMANSKOLEN

Sjamanskolen åpnet meg opp både innover og utover i møte  med ulike energier og under god veiledning fra Sissel.

Camilla Bjerk

UNNGIKK AVLIVNING

For 3 år siden hadde min katt Lupin en time hos deg. Veterinæren sa at han skulle avlives pga kronisk sykdom. Jeg ville ikke tro det, derfor kontaktet jeg deg, i siste liten. Takket være deg er Lupin i beste velgående i dag, etter han fortalte deg hva som var feil. Da fikk han riktig behandling for plagene sine. Tusen takk for det!

Irene Zimmermann

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)