Jeg fikk tilsendt den styggeste kjolen jeg noengang har sett fra nettbutikken Dreamqueen. Kjolen jeg fikk var helt annerledes i farge, stoff og mønster enn på nettsiden. Jeg kontaktet Dreamqueen, som var fullstendig useriøse. De svarte blant annet «Hi but from your pics we can see it is nice. Sorry, since there is no big problem with the dress, it is not returnable.»

Jeg hadde heldigvis betalt med Mastercard. Jeg kontaktet banken der jeg hadde Masterkortet mitt. De ba meg sende bilder av kjolen og fylle ut et enkelt skjema. Få dager etter fikk jeg pengene tilbake.

Banken skrev til meg: I første omgang er det banken som betaler pengene tilbake til deg, men vi krever samtidig beløpet tilbakeført fra brukerstedet. Da du har betalt med kredittkort har du noen ekstra rettigheter i henhold til Finansavtaleloven §54b, som gjør at vi tilbakefører pengene til deg nå med det samme. Basert på den informasjonen du har gitt oss forventer vi å få pengene refundert fra brukerstedet.

Så da vet du hva du skal gjøre dersom du betalte med kredittkort! Det haster å kontakte banken/kortutsteder. 

De har mange nettbutikker under ulike navn, www.dreamqueen.no , www.dreamqueen.se , www.dreamqueen.dk osv. Fairyin har også likt utvalg, så det hadde ikke overrasket meg om de samme folkene står bak den også. Bildene viser hva jeg bestilte og hva jeg fikk…..

DEL GJERNE. Delingsknapper er under det øverste bildet. 

4 stk