Jeg lå med hodepine på sofaen, med verandadøren åpen. Kattungene har ellers pleid å løpe ut på gresset og kose seg i hagen. Men denne dagen var det spesielt. Vakringene var så vidt en liten tur på verandaen for å løpe litt (og få ut litt sprell), så la de seg rundt meg og passet på. Slik foregikk det hele dagen. Formen min ble dårligere.
Hver kveld vi har pleid å legge oss, så kloret de på døra, for å komme inn. Men de har pleid å gi seg etter få minutter. Denne kvelden ga de seg ikke. De stod utenfor og mjauet og hoppa på dørhåndtaket (det står en skrivepult ved siden av), så de skulle virkelig inn. Jeg slapp dem inn, og de la seg i min fotende på natta. Det har de aldri gjort før. De ville ikke forlate meg.
Neste morgen leverte samboeren min barna i barnehage og skole. Kattene forlot meg ikke. Kattene visste sikkert lenge før meg hvor dårlig jeg var. Jeg hadde hjernehinnebetennelse! Jeg ble lagt inn på sykehuset. Jeg hadde over 40 i feber. Kroppen nærmet seg sjokk. Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg tenker på hvor beskyttende de små, vakre vesenene var mot «mammaen» sin.
Lise Merethe Walther opplevde dette, og hun delte den vakre historien med meg. Katter er intelligente dyr. De er også følsomme for energier, og mange eiere har opplevd at de kan varsle sykdom, sende healing og passe på sine kjære familiemedlemmer.
Har du også en fin dyrehistorie du ønsker at jeg skal dele? Send den til meg, så kanskje den kommer på bloggen min.
Del gjerne <3