En kunde sendte meg denne hyggelige mailen etter at jeg hadde snakket med katten hennes. Det var jo ekstra rørende å få vite at kattevennen hans fikk hjelp med sine helseplager takket være at Freddy fortalte at hun hun trengte hjelp. 🙂

Hei Sissel! Ville bare gi en tilbakemelding etter timen forrige mandag. Du snakket med katten min Freddy (se bildet av den sorte katten). Jeg ba deg si at Freddy må slutte å spise mat hos naboene eller andre steder. Han har diabetes, og blir syk hvis han spiser mat hos andre. Hos meg får han mat tilpasset diabetesen. Han får mat til fastetider samt insulin sammen med maten. Dette er kjempeviktig hvis han ønsker å bli frisk. Og vet du: Freddy har ikke vært hos naboen og spist mat og er tilsynelatende bedre, men skal sjekke opp med en blodprøve hos dyrlegen på mandag. Så ting ordner seg!

Ps: Freddy fortalte i samtalen at han ble ertet for «kulemagen» sin. Det var en tankevekker for meg for vi har jo «bare sagt det for spøk»….. Men det gjør vi ikke lenger! Vi mennesker tenker ikke alltid over at dyr ikke liker å bli ertet…..akkurat som oss 🙂 Selv om det ikke er vondt ment.

aud nusse 2Freddy fortalte deg at den andre katten vår Nusse (se bildet) hadde vondt i sin venstre bakfot. Det stemmer, for Nusse halter på det benet. Du tipset om osteopati, og Nusse har nå vært hos osteopat. Han knadde i nesten en time og vi har fulgt opp her hjemme. Begynte også på omega 3-tilskudd. Nusse er utrolig mye bedre!  Kan nesten ikke se antydning til halting, samt hun går mye mer rundt og er blitt mer spretten, bevegelig og glad! 

Så tusen takk til deg Sissel for den opplysende, interessante og spennende samtalen!! 

Både dyr og mennesker i vår familie har fått det bedre etterpå!! Freddy sa jeg var for mye «mor Theresa» og måtte tenke mer på meg selv for å få det bedre…. Det stemte! Nå tar jeg mer hensyn til meg selv og det gjør at alle får det bedre!! 

Ha en fortsatt fin sommer! 🌞🌞  Mvh Aud Kvinnesland 

Ja jeg har en hyggelig jobb. Ikke noe er bedre enn å kunne hjelpe mennesker og dyr. Takk til Aud som lot meg dele tilbakemeldingen hennes med deg.

Del hvis du vil. Delingsknappene er under det øverste bildet.