Det hender at foreldre bestiller en sjelesamtale til barnet sitt. Kanskje har det oppstått problemer som de ikke finner ut av. Hvorfor reagerer babyen som den gjør? Verbal kommunikasjon fungerer ikke tilfredsstillende med babyer eller små barn. Jeg har også kommunisert med mennesker som vi sier at «ikke har språk». Jeg har hatt telepatiske samtaler med mennesker i koma, mennesker med demens og med mennesker med psykisk utviklingshemming.

Å kunne kommunisere telepatisk er vakkert. Etter en slik samtale forstår man at problemet ikke er at mennesket «mangler språk». Problemet er at de fleste moderne mennesker har mistet evnen til å kommunisere med hele sanseapparatet sitt ved hjelp av telepati.

En telepatisk kommunikasjon er en samtale fra sjel til sjel. På sin egen kropp og med sitt eget sanseapparat kan vi forstå hvordan den andre har det. Det er en ordløs kommunikasjon, men siden jeg er norsk oversetter jeg signalene jeg mottar til norsk. Ofte kan vi forstå hvordan den andre har det, og hva han eller hun ønsker.

Det er en enorm healingkraft i en slik kommunikasjon. Det går begge veier, å oppnå gjensidig forståelse er fantastisk.

Ønsker du time finner du info under Timebestilling her på siden.

Mvh Sissel. Lik gjerne facebooksiden min.