-Min far er alvorlig syk, kan du gi han healing på avstand, han bor på Vestlandet, sa damen til meg i telefonen.
-Selvfølgelig kan jeg det. Ønsker han healing selv da, spurte jeg.
-Nei, det er det som er problemet. Han tror ikke på dette. Men mamma og søstrene mine, vi VET at dette er reelle krefter som han trenger og som kan gjøre han godt. Kan du sende healing til han uten at vi forteller det til han?

Å sende healing til noen som ikke ønsker det, det gjør jeg ikke. Den som skal få healing trenger ikke å «tro på healing», for healingkraften er ikke avhengig av at man «tror». Men på grunn av etikken i arbeidet mitt må personen vite om at han/hun skal få healing, og personen må selv ønske å ta imot healingen. I stedet tilbød jeg meg å sende healing til familien og til den vanskelige situasjonen de alle stod i. Dama var ikke så gira på det, for det er jo pappa som er syk, ikke vi, sa hun. Kan du være så snill å sende healing til pappa?

For meg er det helt feil å «smugheale noen». Det endte med at moren og døtrene takket ja til healing til seg selv og til den krevende situasjonen de stod i. Og jeg sendte og sendte og sendte. Energien flommet ut av hendene mine, det var nesten som om mottakerne sugde de gode energiene til seg.

Datteren til den syke mannen kontaktet meg etter healingen. Det var vidunderlig sa hun. Min mor lå på sofaen, og med ett skjedde det noe med henne. Tårene bare flommet. Tårene gjorde at hun ble helt våt i ansiktet og på skjorta. Det kom ikke en eneste lyd fra henne, det var denne flommen av tårer som bare fortsatte og fortsatte. Den ene søstra mi sa at hun ikke kjente noe. Jeg og min andre søster kjente mye. Vi snakket om det etterpå. Og vi lurer på hva du gjorde. Vi fikk en følelse av ro og trygghet som vi ikke har hatt siden pappa ble syk.

Og tårene til mamma, hun sa at det er den beste «gråten» hun noengang har hatt. Hun følte det som en renselse. Hun var så mye «lettere» etterpå, hun lo til og med! Hennes latter har vi ikke hørt på mange måneder.

Pappa visste om at du gav healing til situasjonen og til oss damene, og han så jo også mammas reaksjon den timen du healet oss. Så nå sier han at han vil «prøve healing». Han vil ikke ta det på telefon, for han tror at healeren må møte han personlig. Vi skal finne en healer som bor i nærheten.

Så tusen hjertelig takk Sissel. Vi trodde det bare var pappa som hadde behov for healing. Og så kjente vi at det gjorde jammen vi også. Og tåreflommen til mamma, kanskje står den som et symbol for den renselsen vi føler at hele situasjonen og familien vår fikk. <3

Del gjerne.

Ønsker du info om healing? Se HER.