Alle mennesker har minst et kraftdyr.

Kraftdyr er en dyreart, og ikke et individ. Det er egenskapene som kjennetegner dyrearten som kan gi oss kraft. Naturforlk er opptatt av dette, og i disse dager er det mange av oss som søker tilbake til «det opprinnelige».

Kraftdyret er dyrets essensielle kraft som vi kan få tilgang på gjennom en «meditasjonsreise». Vi kan bruke kraften i hverdagen og i spirituelt arbeid. Kraftdyrene kan også skifte underveis i livet, etter hva slags kraft en trenger. Kraftdyrene viser seg ikke på «kommando», men de kommer når du er klar for å motta visdommen de kan gi. Du kan oppleve ditt kraftdyr i en drøm, i naturen, i en meditasjon og trommereise.

Noen eksempler er:

ØRN: Majestetisk. Klar til å fly mot nye høyder. Gir mulighet til å reise åndelig. Balanse i livet

ULV: Finn styrke og stå i din egen kraft. Flokkdyr. Oppnår mye med samarbeid. Sterk.

BJØRN: Sterk. Stødig. Stabil. Indre ro. Slapp om vinteren.

Mediter og finn ut hvilke egenskaper kraftdyret har som du trenger.

Også andre dyr kan være kraftdyr. At de er små eller at vi ikke liker utseendet deres betyr ikke at de ikke har fantastiske egenskaper!

Mitt kraftdyr i forhold til det tredje øyet, altså å bruke klarsyn og kunne se bortenfor tid og rom er FLAGGERMUSEN. Den kan indikere overgang og åndelig vekst. Flaggermus er de eneste aktivt flyvende pattedyr. De kan fly langt, opp til 1500 km. Flaggermusen kan navigere trygt i mørke, fordi den bruker ekkolokalisering. Det betyr at den ser ved hjelp av lyd og at den kan navigere og jakte i mørket. Flaggermus bruker også øynene, de KAN se, men under flukt om natta er det lydorienteringen som er viktigst Den er en effektiv jeger.
Hvem kan vel navigere tryggere i mørket enn nettopp flaggermusen? Hvem kan lære oss å se det usette eller det som er vanskelig å se?

Del gjerne.

Mvh Sissel.