Nå minnes jeg når hunden min Bonnie døde. Denne hjertegode vennen min som fylte så mange funksjoner i mitt liv og i min familie. Denne hunden med den sterke kjærlighetskraften som ble så høyt verdsatt av så mange mennesker og dyr. Det var lett for alle å komme i kontakt med Bonnie. Mange fikk sine første opplevelser med dyrekommunikasjon med henne. Hun formidlet så mye til de menneskene som lyttet. Vi to var sterkt knyttet sammen.

Det var tydelig for alle at vi delte energifelt. Et eksempel er da jeg selv ble mor og ammet sønnen min. Da fikk Bonnie melk i pattene sine, og en av husets voksne katter tok på seg rollen som hennes barn og sugde melk hos henne!

Den siste sommeren hun levde fortalte hun meg at hun kom til å dø den høsten, og at hun ikke kom til å oppleve november måned. Selv om det ikke var gode nyheter å motta, er jeg takknemlig for at hun forberedte meg. Det ble slik hun hadde sagt, den 19. oktober sa kroppen hennes stopp. Nå gleder jeg meg over den nydelige tegningen av henne. Stinne Fuglsbjerg har tegnet henne på sort papir.

Del hvis du vil.

Mvh dyretolk Sissel – Lik gjerne facebooksiden min.