Jeg var hos deg med “Verdigheten” storpuddeltispe på drøyt 4 år. Hun var veldig rolig og jeg var litt bekymret for dette. Hun var sjekket av både veterinær, kiropraktor og akupunktør, som ikke fant så mye feil.

Da hun snakket med deg fant vi ut at hun hadde en svært stiv nakke + stive lår og at dette sannsynligvis hadde sammenheng. Vi fikk osteopattime hos veterinær Are Thoresen 6 dager etter, og ut fra de indikasjonene jeg ga, fant han en svært alvorlig låsning i nakken i 5. virvel (selv om hun ALDRI bruker halsbånd). Jeg holdt henne i ro i to dager og masserte området rundt daglig frem til neste time, én uke senere. Jeg kunne lett merke på henne at hun hadde det MYE bedre. Uken etter sier Thoresen at hun er utrolig mye bedre, hun skal bare til etterbehandling / kontroll om tre måneder. Det er helt vidunderlig at hun har fått det så mye bedre.

Hilsen mammaen til Verdigheten

 

Del gjerne <3