For lenge siden kjente jeg en dame. Vi hadde ikke snakket sammen på mange år, men plutselig en dag kontaktet hun meg telepatisk. Jeg kunne ikke «se» henne, men jeg kjente igjen den herlige energien hennes med en gang. Hun var helt tydelig både stresset og lei seg for noe som hadde skjedd henne. Jeg kontakter deg fordi det er mulig å «nå frem til deg», sa hun.

Senere på dagen ble jeg kontaktet av noen som ville fortelle meg at hun var død. det visste jeg jo allerede. Hun hadde nettopp dødd da hun kontaktet meg. Hun døde i en ulykke, og hun skulle ønske at hun hadde hatt mulighet til å forberede familien sin før hun døde. 

Hvordan opplevde jeg det?
Skummelt? -Nei.
Vakkert? -Ja. En kommunikasjon på sjeleplan er nettopp det.

Selv om kroppen dør lever sjelen videre. Fra den andre siden bryr hun seg fortsatt om sine kjære, og hun følger med i deres liv.

Del hvis du vil