Åhhh for en nydelig jobb jeg har. I dag skulle jeg snakke med denne hesten. Jeg hadde skrevet ut bilde av hesten og satt med eieren på telefon. Det første hesten viste meg var et bilde av en person som har gått Dyretolkskolen min, det var Vibeke Hoff. Jeg kjente en enorm kjærlighet fra hesten til henne. Det var så sterkt og positivt at jeg ble rørt til tårer. Hesten ba oss om å hilse til Vibeke.

Eieren kunne fortelle at hun hadde kjøpt hesten av Vibeke for et år siden. Og ikke nok med det: Hun hadde funnet hesten på min facebookside! Jeg blir ofte spurt om å dele annonser om dyr, og takker som oftest nei til det. For et år siden så jeg på facebooksiden til Vibeke at hesten skulle selges. Jeg har aldri møtt hesten, men dypt inne i meg kjente jeg at denne «måtte» jeg dele på min egen vegg. Nina Adriansen så hesten på siden min, og vips så hadde hun kjøpt Duzia.

Jeg hadde glemt at jeg delte annonsen. Det var moro at hesten selv viste meg at vi hadde felles kjente! Jeg håper jeg får møte hesten en gang, for det var en sterk og rørende stund vi hadde i dag. Noen hester er heldige. Denne har fått lov til å ha Vibeke og Nina som sine mennesker, Snakk om å være godt ivaretatt! Jeg ønsker at alle hester skal få oppleve en slik kjærlighet fra sine mennesker!

Del hvis du vil.
Mvh Sissel. Lik gjerne facebooksiden min.