Jeg fikk et spørsmål: Hvordan kan du gi healing til så mange samtidig? Bakgrunnen for spørsmålet var at mange hadde meldt seg på julegaven fra meg, som er gratis healing. Det er et godt spørsmål. Noen ganger gir jeg healing til kun et individ, på healingkveldene sender jeg til de som er påmeldt. Når jeg kommuniserer på sjeleplan er det rene healingenergier jeg arbeider med. Det er en enorm kjærlighetskraft som både dyret og menneskene kan merke.

Når vi har det tøft psykisk eller fysisk er det mange som kjenner seg så uendelig alene. Mange føler seg «forlatt». Vi har alle usynlige hjelpere rundt oss. Jeg er så heldig at jeg kan se og kommunisere med disse energiene. Jeg vil dele noe vi opplevde med deg.

En jeg kjente hadde det tøft, og jeg fikk beskjed fra våre «usynlige» venner og gode krefter om at han hadde behov for hjelp. Jeg sendte han en SMS om han ønsket healing. Det ville han gjerne. Jeg begynte å sende god energi, og jeg ba våre «usynlige» samarbeidsparnere om å bistå. Med ett så jeg en nydelig engel som kom og stilte seg bak han. Som oftest ser jeg engler som en lysende skikkelse, men denne engelen så jeg detaljert. Jeg så hennes vakre ansikt og langstrakte kropp. Hun var høy, jeg tipper rundt 2,40 m. Vingene hennes var nydelige, for en vakker fjærpryd! Hun stilte seg tett inntil ryggen hans. Hun omfavnet han, og la en hånd på brystet hans. Jeg healer hans bryst, hals og tanker, sa hun. Jeg følte at hun overtok healingen.

Jeg sendte han en SMS om engelen, og han svarte at han hadde sanset henne tidligere også. «Jeg kjenner hennes vinger rundt meg nå, skrev han. Jeg kjenner varmen hennes, styrken hennes. Hun trøster meg. Wow! Dette er sterkt! Det løsner i hjertet mitt nå», skrev han.

De fleste mennesker ser eller sanser ikke slike energier. De kan ha en engel eller en god kraft rundt seg uten å vite det. Vit at du også har også gode krefter rundt deg. Hva du ser eller sanser mens healingen foregår er ikke så viktig. De gode energiene når deg om du kjenner dem eller ikke. Vit det!

Det er mange gode krefter i sving for å hjelpe til når jeg sender healing. Det er derfor jeg og vi kan hjelpe så mange samtidig.

Jeg gir healing til de som melder seg på fast en gang i måneden. Dere som skal ta imot healingenergier er hjemme hos dere selv eller et annet sted. Jeg sitter der jeg er, og sender healing til de som har meldt seg på. Det er en sterk og vakker opplevelse hver eneste gang. Det fungerer minst like bra som å gi healing til kun en person om gangen. Det er sterkt å få lov til å arbeide med en gruppe.

Det er en glede å få arbeide med den gode kraften. Hvis du vil vite mer om healingkveldene mine kan du lese HER. 

Del hvis du vil.