Mange mennesker har fine opplevelser med telepatisk kommunikasjon. Jeg husker selv da jeg var gravid, og fikk gleden av å oppleve samklangen med mitt ufødte barn. Skuespilleren Megan Fox er gravid. I et TV-intervju fortalte hun at hun kommuniserer med babyen i magen. Hun kjenner at hun får beskjeder fra babyen, selv om det ikke dreier seg om en «hørbar stemme».

Mange mødre har fortalt meg rørende historier om kommunikasjonen med barnet i magen. Dessverre er det få «moderne mennesker» som har fått vite at en slik kommunikasjon er mulig. Det eneste som trengs er indre ro og et ønske om kontakt. Telepatiske evner har vi alle sammen, og evnene kan trenes opp.

Bildet av Megan Fox er av alien_artifact

Jeg har også skrevet om telepati her: https://www.sisselgrana.no/blogg/2016/01/telepati-en-naturlig-mate-a-kommunisere-med-hverandre-pa/

Del gjerne.