Ikke rart at jeg elsker jobben min som dyretolk vel? Jeg hadde en telefontime med en hund som bor i en helt annen kant av landet, og tilbakemeldingen fra eieren gjorde meg glad:
Tusen takk for en hyggelig og rørende samtale med hunden min. Etter at du snakket med han føler jeg at jeg fikk igjen hunden min på en måte – eller kanskje at jeg fikk igjen litt av meg selv. Tusen takk, Sissel.

Jeg synes det var vakkert sagt. Jeg opplever mange ganger at kundene mine får sterke reaksjoner under en samtale. Tårene triller (uten at de gråter eller har triste følelser),  de får gåsehud eller frysninger. Mange sier at de føler noe som blir sagt så sterkt, som om de sanser noe bakenfor ordene. Dette er sjelens måte å gi oss bekreftelser på. Mange kommer i kontakt med sin egen sjel gjennom arbeidet mitt. For mange er det startskuddet for selvutvikling og en søken i sitt indre. Vakrere og mer meningsfullt kan det ikke bli.

Del gjerne.