Er du en av de følsomme som ofte bare «vet» hvordan andre har det? Synes du at det er lettere å være sammen med dyr enn med mennesker? Kanskje er det fordi mennesker ofte sier en ting, selv om de mener noe annet. Andre mennesker ser ikke ut til å merke det, men du kjenner med hele deg at noe «skurrer». Kanskje har du opplevd at du kan vite det når noen ikke snakker sant? Kanskje har du opplevd at din intuisjon eller magefølelse veileder deg? 
Følsomheten er en egentlig en fantastisk gave, men når signalene bare kommer til deg om du vil det eller ikke, blir det vanskelig.
Jeg har lært meg å håndtere min følsomhet. Jeg kan åpne opp for å ta imot signaler og informasjon, og jeg kan «stenge av». Å kunne kontrollere disse evnene gir meg bedre livskvalitet. Jeg slipper å bli sliten og miste energi i så mange sammenhenger. Jeg kan gå på kjøpesenter uten å bli sliten, og jeg kan være blant mange mennesker og dyr uten å føle meg bombardert av signaler.
Elevene mine har ofte fortalt meg hvor mye bedre de har fått det på grunn av det jeg har lært dem. De slipper å føle seg tappet for energi, og de slipper så mange tanker som kommer igjen og igjen og igjen… Når du håndterer følsomheten går den fra å være noe som gjør deg sliten og lei, til å bli en av dine beste egenskaper.  Følsomheten blir din venn og din styrke.

Har du lyst til å ta et dypdykk inn i dine sjelskvaliteter, så kan Dyretolkskolen være noe for deg. Der møter du også folk som tenker og føler som deg, og som er enig med deg i at virkeligheten er så mye større enn vi ble fortalt. Mange får venner for livet på skolen.

Du kan også delta. Ingen forkunnskaper kreves. Har du ikke gått nybegynnerkurset før, får du det gratis når du melder deg på Dyretolkskolen! Har du lyst til å lære dyrene bedre å kjenne er du hjertelig velkommen!
 
Sier hjertet ditt at dette er fint for deg, så meld deg på. Skolen kan delbetales. Les mer her: https://www.sisselgrana.no/dyretolkskolen/
 
Tusen takk til deg som deler.