DYRETOLKTREFF

Endelig inviterer jeg til dyretolktreff for deg som er utdannet på Dyretolkskolen! Vi møtes helgen 19.-21. januar 2018 på Nordfjeld gård.

Endelig inviterer jeg til dyretolktreff for deg som er utdannet på Dyretolkskolen! Vi møtes helgen 19.-21. januar 2018 på Nordfjeld gård.

Vi som har vært der, glemmer aldri dette stedet. Det er i grunnen litt vanskelig å beskrive stedet, det må oppleves. Det er en helt spesiell atmosfære der. Stedet er vakkert. Maten er utsøkt. Det er så langt unna det vi opplever i hverdagen vår. Vi er virkelig heldige som får lov til å møtes her! Jeg sier ikke så mye mer enn det. Det er bare å glede seg.

Vi møtes fredag kveld. Det er oppmøte en gang mellom kl 17 og 19. Kl 19 serveres kveldsmat, og så har vi en hyggelig kveld sammen.

På lørdag har vi undervisning fra kl. 10. Kvelden er også denne dagen satt av til gode samtaler rundt peisen. På søndag har vi undervisning til kl 13. Da avslutter vi med en felles lunsj før hjemreise.

Mye har skjedd siden jeg startet Dyretolkskolen, ikke minst med min egen utvikling. Jeg har ikke lagt opp til et låst program for helgen, men er åpen for spørsmål og innspill og tar gjerne opp de temaene dere ønsker om kommunikasjon med dyr. Jeg ønsker også å dele noen erfaringer med dyr og regresjon, altså tidligere liv. Jeg vil også si noe om hvordan situasjonen i verden og rundt oss påvirker følsomme sjeler som oss. Jeg ønsker også å ha en gruppehealing. Noen av dere har vært med på det når jeg har arrangert det på nettet, og det er en gave å oppleve så kraftfulle gode energier. Vi kommer også til å ha meditasjoner og trommereise.

PRIS
Prisen er 1500 kr til Sissel.

OPPHOLDET
på Nordfjeld gård, Fjellvegen 385, 2230 Skotterud koster 2500 kr for overnatting og alle måltider hele helgen. Hvis du har praktiske spørsmål ang oppholdet kontakter du Gunhild Bruheim på tlf. 90504517 eller på mail gunhild@nordfjeld.no

MATEN
Er nydelig, og glutenfrit, laktosefri og vegetarmat er en del av utvalget. Dersom du er veganer, må du gi beskjed til Gunhild om det på forhånd. De som ønsker det får servert vin til middagen. (inkludert i prisen) Siden vi skal gjøre et åndelig arbeide ønsker jeg ikke alkohol utover det. Ta gjerne med noe alkoholfritt som du kan kose deg med på kveldene. Er du glad i vin, så har polet noen deilige alkoholfrie alternativer.

PÅMELDING
Fyll ut påmeldingsskjemaet.
Jeg sender deg faktura på kursavgiften kr. 1500 på mail. Jeg gir Gunhild kopi av påmeldingen din slik at hun kan sende deg en faktura for overnatting og måltider. Både Gunhild og jeg kan dele fakturaen i to månedlige betalinger om ønskelig. Be om det i påmeldingskjemaet i så fall.

Vi bor på dobbeltrom. (Skriv i påmeldingen hvis du vet hvem du ønsker å dele rom med) Har du behov for enkeltrom, så gi beskjed.

Da er du bare et påmeldingsskjema unna at vi sees i januar!

Hvis du vet av noen som ikke har fått invitasjonen, gi meg deres mailadresse, så kan jeg sende invitasjon!

Jeg gleder meg til en hyggelig helg!

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)