Hei Sissel. Du hadde en dyretolktime med min hund Simba.  Du sa at jeg burde be dyrlegen undersøke magen hans. Uken etter timen måtte jeg ta han til vetrinær da han kasta mye opp og hadde feber. Han måtte ligge på væskebehandling, og bytte tørrfôr. Han måtte på ny til Vetrinær sist uke da han kasta opp på ny og ikke ville spise.  Da viste det seg at han har krystaller i urinen og fortykket magesekk, som tydet på en betennelse i kroppen. Han ble satt på smertestillende i en uke, og spesialfor i 3mnd. Nå etter en uke på smertestillende og nytt for, vil han gå lengre og flere turer og leke mer og ha hundeis igjen. 

Du sa han hadde vondt på venstre side av bakparten. Jeg hadde ikke tenkt over det, men han sitter ofte med venstre bakben rett ut til siden, se bildet her.  (Det vistes ikke på bildet du fikk før telefontimen)  Jeg skal be dyrelege og en osteopat om å vurdere det. 

Tusen takk for at du tok deg tid til Simba😊

Hilsen Lisa Eie

___

Takk til Lisa som lot meg dele tilbakemeldingen. Den største gleden i jobben min er å være til hjelp for dyr og eiere.