For en hyggelig jobb jeg har. Jeg snakket med to hunder, og gav også blant annet råd om å gi naturlig mat og 50 % grønnsaker (i stedet for tørrfor) til dem. Det er en glede å starte dagen med å lese en sånn mail (litt anonymisert for anledningen):

«Hei Sissel. Ville bare si tusen takk for praten med hundene mine. Vi har blitt enda mer «på nett» og de elsker grønnsakene jeg gir dem. Den ene hunden var veldig klar på at han ville gå løs, så jeg bestemte meg for å stole på ham. Han er fortsatt veldig impulsiv, men det er som han skjerper seg og er mer lydhør. De første gangene jeg lot ham gå løs var det som han sa «åh, mener du det? Kan jeg virkelig?». Og når jeg svarte at «ja, det mener jeg, kjære deg» så kommer han når jeg roper også  Tusen takk for at du er.»

LIK facebooksiden min, her legger jeg ut mye om dyr.
Mvh dyretolk Sissel.