Husker du bonden som ble utsatt for razzia fra politi og mattilsyn… fordi han selger ren melk. Han er politianmeldt og tidligere bøtelagt. Han sier: «Det snakkes om diktaturer andre steder i verden, men når det gjelder mat og medisin lever vi i høyeste grad under en form for diktatur her i Norge også. Folk må kunne kjøpe det som er naturlig. Vi må få bestemme selv. »

Noen har tydeligvis en sterk interesse av at folk ikke handler direkte fra bonden men vil tvinge oss til å handle gjennom fordyrende og unødvendige mellomledd….

På samme måte som en rekke urter er forbudt i Norge. Urter man kan dyrke selv, hente i naturen eller selvfølgelig enkelt og fullt lovlig kjøpe i andre land. Her på berget er det forbudt å kjøpe/selge urtene fordi staten heller velger å kjøpe inn rådyre medisiner med akkurat samme virkning, gjerne laget ut fra urten. Og da ryddes «konkurrenten» unna. Hvem ville brukt sine egne penger på en slik måte? Kjøpe rene naturlige urter for 100 kr eller tilsvarende medisin for flerfoldige tusen kroner? Slik brukes det norske folk sine penger… Snakk om maktmisbruk. Hvem tjener på denne idiotien tenker jeg….

Hvor er media???? Hvor er den «frie pressen»??? Hvorfor finner vi oss i dette?

Del gjerne så flere tenker over dette.

Mvh Sissel. Lik gjerne siden min.