Jeg ble så glad da jeg så dette leskuret for hester. Her kan hestene finne skygge på varme dager og ly når været er dårlig. Lyst og fint er det også! Her ligger en avslappet gjeng. Lucia Schanke forteller at det er vindusplast øverst. Det er ekstra dør bak sånn at ingen blir innesperret av hester med høyere rang.
Hestene går på både utmark og innmark, så skog er en del av dietten. De har ganske store områder.

Hun har 6 hester. De deles vanligvis i to grupper, pga forskjellig foring, men hun slipper de sammen noen timer hver dag 😊 Alle er naturligvis rå på telepati, men først og fremst så er hester pasjonen min og familien min, sier Lucia. Datteren med multifunksjonshemning er også med og har stor utbytte 😊 De har også en liten gjeterhytte på 10 m2 der som de kan sove i når de ønsker å ha enda tettere kontakt med flokken sin. Det er fint å kunne være sammen med flokken om natta sier Lucia.

Del gjerne. Jeg håper flere blir inspirert til å lage leskur til hestene sine. Alt for mange hester bor i «bur» («boks»), og de lengter etter frihet.
Mvh dyretolk Sissel. Lik gjerne siden min.