Jeg kommuniserer med sjeler. Noe vakrere enn det kan jeg ikke tenke meg. Når menneskesjeler kontakter meg vil de ofte først gi meg tegn på hvem de er, slik at deres pårørende forstår at jeg har kontakt med riktig sjel. Og så kommer budskapet. det er telepati/ energioverføringer som jeg oversetter til ord. Det som formidles er sterkt og rørende.

Nylig ble jeg kontaktet av faren til kunden min. Han fortalte hvordan livet hadde vært for han. Han hadde hatt en ekstremt tøff oppvekst, som hadde gitt varige spor og knekt han psykisk. Han vise meg hvordan faren hadde banket han opp og ikke gitt han kjærlighet. Han kom seg aldri etter det han hadde vært igjennom. Som voksen greide han ikke å være den ektemannen og faren han så sårt ønsket å være. Han skulle ønske at tankene hans hadde vært ryddige og hatt en god retning. I stedet var han plaget med sterke smerter og med tanker som han følte at gikk i ring og plagde han voldsomt. Han fortalte hvor godt det hadde vært for han å dø. Livet hadde vært så vondt, så vondt i år etter år etter år. Døden kom som en lettelse.

Datteren hans fortalte meg etterpå at farene hadde slitt psykisk og at han til slutt hadde tatt livet sitt. Årsakene til hans psykiske problemer hadde han ikke greid å formidle mens han levde. Av andre hadde hun fått vite at oppveksten hans hadde vært brutal. Samtidig var det godt å få høre fra han, og motta hans kjærlighet. Det var lettere for han å uttrykke og vise kjærlighet nå enn da han levde. Han fikk fortalt seg og han sa så mye vakkert og klokt!

Å kommunisere med sjeler er og blir en av de største gavene i mitt liv.

Del hvis du vil og lik gjerne min facebookside