Et eldre ektepar slet med helsen, og de var lei seg for at de ikke kunne beholde hunden sin lenger. Topsy var 9 år gammel. Hun var en «vanskelig hund» fordi hun var redd, usikker og stresset. Hun hadde heller ikke tillit til andre hunder. Hvis ikke Solplassen gamlehjem for hunder kunne hjelpe, så ikke eierne noen annen løsning enn avlivning.

Topsy fungerte ikke med andre hunder. Hun var så alt for redd og engstelig! Den eneste muligheten å redde henne på, var å finne et hjemder hun kunne være enehund. Flere av Solplassens erfarne hjelpere ble spurt, men de fleste hadde jo egen hund. Topsy hadde oddsene mot seg. Hun hadde så spesielle behov for ro, at det var vanskelig å finne et menneske som kunne ha henne. Skulle hun leve, så måtte hun komme til noen som hadde erfaring og tålmodighet.

Bare noen måneder i forkant hadde en dame i midten av 20 årene meldt seg som frivillig hjelper. Renate ville gjerne forsøke å være fosterhjem for Topsy. De første ukene var strevsomme både for Topsy og Renate, men Renate gav ikke opp! Det er utrolig hva kjærlighet, omsorg og tålmodighet kan utrette!

De to ble bestevenner. I dag lever Topsy et godt liv hos Renate. Solplassen mistet et dyktig fosterhjem – men det viktigste for Solplassen var at Topsy trakk vinnerloddet og får leve et godt liv!

Dette var enda en historie om hvordan Solplassen redder liv.
Solplassen sin hjemmeside finner du her

Mvh Sissel. LIK gjerne facebooksiden min