For noen år siden ble jeg kontaktet av journaliststudenter som hadde begynt å «grave» litt i forhold til mennesker som har sex med dyr. De ønsket å intervjue meg siden jeg hadde kommunisert med noen få dyr som hadde opplevd dette. Hvis noen skulle være i tvil, så er seksuelle overgrep like vonde å oppleve for dyr som for mennesker. Jeg har møtt dyr som aldri kom seg over det de hadde opplevd, og som slet psykisk i ettertid. De lagde en reportasje, men så vidt jeg vet ble den aldri publisert.

Jeg glemmer aldri hunden som hadde vært totalt ubeskyttet i et rusmiljø. Hun ble ødelagt psykisk av overgrepene hun ble utsatt for. Flere år senere, omplassert i et trygt hjem, slet hun fremdeles med ettervirkningene av sin grusomme fortid.

Noe av problemet var at vi på den tiden ikke hadde et forbud mot seksuelt misbruk av dyr i Norge. I en sak med en ku ringte jeg politiet. De ville ikke engang se på saken med begrunnelsen «det var sikkert ikke vondt for kua»…

Heldigvis har verden gått fremover. Norge fikk forbud mot dyresex i 2010, Sverige i 2014 og omsider har nå Danmark kommet etter! Lovendringen gjør at danskene kan måtte sone ett år i fengsel for all slags seksuell omgang med dyr. Jeg håper med det at dyrebordellenes dager er talte i vårt naboland.

Gi aldri opp å arbeide for dyrs rettigheter! Arbeidet bærer frukter!

Del hvis du vil.
Mvh dyretolk Sissel. Lik gjerne siden min.